Restaurang AG:s kötthandel

Ta med dig vårt finaste kött hem

Välkommen

AG Kötthandel är som att komma tillbaka till handelsboden. Vi bankar schnitzeln medan du tittar på, maler köttfärsen à la minute och skär entrecôten med vördnad. Sedan slår vi in den i vaxat papper med snöre och lackat sigill och sätter på en lapp där vi preciserar styckdetalj, ursprungsland (här finns kött från hela världen), ras, ålder och gård. Du får till och med veta om djuret är uppfött på gräs eller kolhydrater.

Läs mer

Köttkurs med Håkan Fällman 5/2

Datum: Onsdag 5/2
Tid: 19.00 – 22.30
Plats: AG Kötthandel,Sankt Eriksgatan 54
En exklusiv kurs av Sveriges köttguru nummer ett Håkan Fällman, där ni får lära er mer om hur man väljer, hanterar, förädlar och tillagar kött. Under kursens gång bjuds det på enklare snacks och dryck.

Efter kursen går vi gemensamt ner till Restaurang AG där det bjuds på smakprover av kött samt frågestund med Håkan.

För att köpa en plats vänligen kom förbi butiken på Sankt Eriksgatan 54!

 

Tips och tricks från köket på AG!

Vill du lära dig mer om hur vi tillagar kött på Restaurang AG?

Klicka för att läsa mer!

Sortiment!

Nedan hittar ni ett urval av vårt standardsortiment, i fysiska butiken har vi givetvis många fler detaljer!

Ring eller maila gärna om ni vill göra en förbeställning.

Våra produkter

Vi hjälper er med tips för tillagning i butiken!

Entrecôte, ryggbiff, långkok, fläsk, lamm, kött på ben?

Fråga oss gärna i butiken om hur ni tillagar köttet på bästa sätt.