Om oss

Vår filosofi

 

Kötthandeln

”Vi på AG har en passion för kött som ingen annan. Vi har dessutom pressat fram spårbarhet, skapat diskussion om ålder, kön samt hur djuret har levt. Med detta har vi lagt en grund vad bra kött är. Här på AG Kötthandel ska intresse och professionalism lysa igenom. Ställ gärna en massa frågor om uppfödning, detaljer och tillagning, butikschef Jimmy Palmeklev med personal är redo. Välkomna till framtidens köttupplevelse.”

 

Matbaren

”Matbaren skall kännas rätt i alla tillfällen. Här kan du njuta av en god lunch, ett glas vin, en öl och lite snacks medans du väntar på din tur i butiken, en AW eller varför inte en middag? Maten presenteras i två delar, klassiker och en meny som förändras varje dag. I klassikern ska alla kunna hitta något gott och enkelt där de känner igen sig i smaker. Den löpande menyn kommer bestå av en dagligt förändrande köttlista samt spännande rätter efter säsong. Köksmästare är Håkan Matsèus, som har tidigare varit ansvarig i köket på Restaurang AG sen start. Dryckesmässigt kommer vi jobba klassiskt med kvalité både för vardag och för de som vill lyxa till det, vi befinner oss trots allt på NK.”

Johan Jureskog och Klas Ljungquist