Torsdagen den 7:e mars är det premiär

Nu öppnar vår butik i NK:s nya Saluhall.

Äntligen, efter månader av förberedelser, öppnar vi våra portar. Under tiden har vi letat upp leverantörer som uppfyller våra krav, handplockat personal, hängmörat kött, och läst på om våra råvaror. Vårt sortiment kommer bestå av Sveriges bästa urval av nötkött, men även gris, lamm, fågel och vad säsongen erbjuder. Varmt välkommen, till vad vi tror blir Stockholms nya gastronomiska knutpunkt – NK:s Saluhall.

Boka tid i butiken

Har du bråttom, eller vill veta mera?

Hos oss kan du boka tid för rådgivning om kött, vi berättar gärna mer om ursprung, fettkappor, tillagning och vilka tillbehör som passar. Eller har du kanske bara har bråttom ut till landet? Vi tar bokningar under eftermiddagar, samt helger, då vi har som mest att göra. Bokningstjänsten är kostnadsfri.

Boka tid i butiken

 

Matbaren

På samma yta som vår Kötthandel hittar du även vår matbar. Under tiden vi väntat på premiären har  vi provlagat våra rätter, valt ut vardagsviner likväl som mogna buteljer från AGs källare. Till sist har vi snott personal från Rolfs Kök och restaurang AG, så nu är glasen putsade och baren dukad med nyslipade Moraknivar. Här är du välkommen för en lunch, likväl som för ett glas bubbel med lite snacks, eller varför inte på en middag. Vi tar ingen bordsbokning, varmt välkommen för drop in!

 

Johan Jureskog och Klas Ljungquist